Mekaniker nær Hillerød – udskiftning af bilrude

Trænger din bil til at komme en tur på værksted? Tril en tur forbi Cecils Auto i Skævinge og lad os se på din bil. Måske er det motoren, der trænger til et olieskift, eller måske den er gal med katalysator og udstødning. Uanset problemet har vi en mekaniker nær Hillerød, der står klar til at servicere din bil.

Erfaren mekaniker nær Hillerød

Cecils Auto er en del af den landsdækkende kæde Autoplus, hvilket sikrer dig en ekstra høj kvalitet. Alle vores mekanikere følger regelmæssigt branchens kurser og holder sig opdaterede på, hvad den sidste nye teknologiske viden omhandler. Ved reparation udført af en mekaniker nær Hillerød kan du derfor være sikker på, at din bil er i professionelle hænder.

BOOK TID ONLINE

Book tid på telefon 📱 70 200 284

Cecils Auto ApS
Amtsvejen 105
3320 Skævinge
CVR nr. 38465120
70 200 284
pc@cecils-auto.dk

Kontakt Cecils Auto

Vores autoværksted er beliggende i Skævinge, en mindre stationsby, som ligger blot et par minutters kørsel fra både Hillerød og Frederiksværk. Du er velkommen til at kontakte os på 70 200 284, hvis du har spørgsmål til vores brugte biler nær Hillerød

Udskiftning af bilrude

Der er flere grunde til, at man skal have foretaget en udskiftning af bilrude. Det kan eksempelvis være pga. stenslag, tyveri eller slitage. Uanset grunden hjælper vi gerne med at udskifte din bilrude. I Danmark har vi frit værkstedsvalg, hvilket betyder, at du selv kan vælge værksted, når uheldet er ude, uanset om du selv har forårsaget skaden, eller om den er påført af anden part.

Bilreparation af stort set alle biltyper

Cecils Auto er et moderne værksted, der kan yde høj service og bilreparation på stort set alle biltyper- og modeller. Vi benytter kun reservedele af samme kvalitet, som din bil er leveret med fra fabrikken, og vi reparerer din bil præcist efter din bilfabrikants forskrift. Din bil vil derfor være god som ny, når du forlader vores værksted.

Dækservice | Automatgearservice | Serviceeftersyn | Nummerpladeekspedition | Salg af brugte biler