Gennemskylning af automatgearkasser hos Cecils Auto

Har du problemer med din automatgearkasse? Så kan et olieskift eller en skylning formentlig afhjælpe problemet. Hos Cecils Auto tilbyder vi både olieskift og 100% gennemskylning af automatgearkasser. Et traditionelt olieskift foregår ved, at vi skifter cirka halvdelen af olien i gearkassen.

BOOK TID ONLINE

Book tid på telefon 📱 70 200 284

Cecils Auto ApS
Amtsvejen 105
3320 Skævinge
CVR nr. 38465120
70 200 284
pc@cecils-auto.dk

Kontakt Cecils Auto

Vores autoværksted er beliggende i Skævinge, en mindre stationsby, som ligger blot et par minutters kørsel fra både Hillerød og Frederiksværk. Du er velkommen til at kontakte os på 70 200 284, hvis du har spørgsmål til vores brugte biler nær Hillerød

100 % gennemskylning af automatgearkasser

Et olieskift på automatgearkassen er desværre ikke altid nok, da der efterfølgende stadig kan være en del gammel olie og slam tilbage. Der kan derfor være behov for en 100% gennemskylning.

100% gennemskylning af automatgearkasser foretages ved, at vi skyller med ca. 13 liter olie for at gøre den ren. Er det lang tid siden, at din olie har været skiftet, kan vi i nogle tilfælde bruge helt op til 20 liter olie.

Pas på din gearkasse – skylning af automatgearkasse

Det er vigtigt at passe på sin gearkasse. Sørger man ikke for at give sin automatgearkasse service en gang i mellem, kan det gå hen og blive en omkostelig affære, da gearkassen kan gå i stykker. Vi anbefaler derfor, at du får en skylning for hver 60.000 km, du har kørt. Overholder du dette, kan du forlænge levetiden på din gearkasse gevaldigt.

Er uheldet ude? Vi kan hjælpe dig med en reparation, uanset om du har automatisk, manuel eller DSG-gearkasse. Læs mere om vores bilreparation her!

Dækservice | Automatgearservice | Serviceeftersyn | Nummerpladeekspedition | Salg af brugte biler