Dækservice nær Hillerød – udskiftning og afbalancering

Cecils Auto tilbyder hurtig og professionel dækservice nær Hillerød. Er foråret over os? Så er det en god idé at få gjort bilen forårsklar med en udskiftning fra vinterdæk til sommerdæk, da disse har en langt bedre bremseevne på tør vej.

Det samme gælder for vinterdæk. Når frosten melder sig, er det vigtigt at få skiftet sine dæk på bilen, da vinterdæk har en væsentlig kortere bremselængde på glatte veje. Hos Cecils Auto råder vi altid bilister til at få udskiftet dæk hos en professionel, så sikkerheden på bilen er i top.

BOOK TID ONLINE

Book tid på telefon 📱 70 200 284

Cecils Auto ApS
Amtsvejen 105
3320 Skævinge
CVR nr. 38465120
70 200 284
pc@cecils-auto.dk

Kontakt Cecils Auto

Vores autoværksted er beliggende i Skævinge, en mindre stationsby, som ligger blot et par minutters kørsel fra både Hillerød og Frederiksværk. Du er velkommen til at kontakte os på 70 200 284, hvis du har spørgsmål til vores brugte biler nær Hillerød

Dækservice nær Hillerød – dækopbevaring

Fejler dine dæk ikke noget ved udskiftning, tilbyder vi som en del af vores dækservice nær Hillerød også dækopbevaring. Det er vigtigt, at dæk opbevares under de rette forhold og i den rette temperatur, da funktionaliteten ellers vil blive ringere. Eksempelvis må vinterdæk ikke udsættes for ekstrem varme, da dette kan ødelægge gummiet i dækkene. Omvendt har sommerdæk ikke godt af at være i kontakt med regn, dug og sne.

Stort udvalg af dæk – dækservice Birkerød

Cecils Auto har et stort udvalg af velrenommerede mærkeproducenter som Michelin, Bridgestone, Continental og Pirelli. Vi har løbende attraktive tilbud på vores dækservice nær Birkerød og tilbyder ekspertrådgivning, hvis du er i tvivl om, hvilken type dæk du bør få monteret, eller om du har brug for en afbalancering. Nedenfor kan du se en række priser på vores dækservice nær Frederiksværk:

Priser for afbalancering

200.- (eks. moms) // 13″, 14″, 15″, 16″-Tommer Stålfælge
250.- (eks. moms) // 13″, 14″, 15″, 16″-Tommer Alufælge

Priser for dækskifte

350.- (eks. moms) // 13″-Tommer Stålfælge
400.- (eks. moms) // 14″, 15″, 16″-Tommer Stålfælge

Du finder flere priser på vores services her!

Dækservice | Automatgearservice | Serviceeftersyn | Nummerpladeekspedition | Salg af brugte biler