Brugte biler nær Hillerød – Cecils Auto

Skal bilen skiftes ud, eller er den gamle gået i stykker? Fortvivl ikke. Hos Cecils Auto i Skævinge har vi et stort udvalg af brugte biler i forskellige mærker og modeller.

Se alle vores brugte biler her

BOOK TID ONLINE

Book tid på telefon 📱70 200 284

Cecils Auto ApS
Amtsvejen 105
3320 Skævinge
CVR nr. 38465120
70 200 284
pc@cecils-auto.dk

Kontakt Cecils Auto

Vores autoværksted er beliggende i Skævinge, en mindre stationsby, som ligger blot et par minutters kørsel fra både Hillerød og Frederiksværk. Du er velkommen til at kontakte os på 70 200 284, hvis du har spørgsmål til vores brugte biler nær Hillerød

Familieforøgelse? Brugte biler nær Hillerød

Er der sket en familieforøgelse? Så har du sikkert brug for en stor bil, der kan transportere hele familien rundt. Hos Cecils Auto har vi både store og små familiebiler på vores værksted nær Hillerød. Alle vores familiebiler er sikre og rummelige, så der både er plads til babystol, barnevogn og weekendtasker.

100% køreglæde hos Cecils Auto

Det er trygt og sikkert at handle brugte biler nær Hillerød med Cecils Auto. Alle vores brugte biler er gennemtjekket af erfarne og kompetente mekanikere, som har mange års erfaring inden for branchen. Vi benytter kun kvalitetsreservedele, når vi udskifter eller reparerer mangler på biler, vi sælger.

Fordele ved at investere i brugte biler – Birkerød

Det er dyrt at investere i en ny bil, og det kan derfor ofte betale sig at investere i en brugt bil, hvis man er presset i økonomien. Fordelen ved at anskaffe sig en brugt bil er, at bilmarkedet i mange tilfælde hurtigt presser en lidt dyrere bil ned i pris. Det er derfor muligt at få en langt større bil med en bedre komfort for det samme beløb, som en mindre ny bil ville koste.

Derudover vil en brugt bil tabe forholdsvist mindre værdi end en splinterny bil, og det er dermed fordelsagtigt at investere i en brugt bil, hvis man er på udkig efter en kortsigtet løsning. Hos Cecils Auto har vi brugte biler nær Frederiksværk og Birkerød, som er til at betale.