Autoværksted nær Hillerød – moderne værksted

Hos Cecils autoværksted nær Hillerød tager vi os af alle former for bilreparationer og servicesyn; herunder dækskift, skift af fælge, reparation af styretøj og bremser, bestilling af nummerplade og udskiftning af motor.

På vores autoværksted nær Hillerød råder vi over det nyeste teknologiske udstyr, som gør os i stand til at aflæse og justere din bil på bedst mulig vis. Du kan derfor være sikker på at få den mest professionelle service, når du afleverer din bil hos os.

Book tid online

Book tid på telefon 📱 70 200 284

Kompetente automekanikere – autoværksted nær Hillerød

Hos Cecils autoværksted nær Birkerød er vi stolte af at have det bedste team af mekanikere med branchens bedste uddannelser, som står klar til at få dig ud på vejen igen. Vi holder os konstant opdaterede på, hvilke krav der stilles til autoreparationer, og hvad der rører sig indenfor branchen.

Du er derfor sikker på at få en veluddannet og kompetent automekaniker, når du får repareret din bil på vores autoværksted nær Birkerød. Hos os er kunden og bilen altid i fokus, og dette ses i vores kundetilfredshed, som ligger på over 90%.

En del af Autoplus – autoværksted i Nordsjælland

Vi kører eftersyn og reparationer på stort set alle typer bilmodeller- og mærker, og vi bruger kun godkendte reservedele, når vi udfører serviceeftersyn og reparationer på din bil. Som en del af den landsdækkende kæde Autoplus kan du være sikker på, at vi lever op til alle kvalitetskrav i branchen og kun servicerer og reparerer bilmærker efter bilfabrikanters forskrifter.

Få repareret din nye eller brugte bil hos Cecils autoværksted nær Hillerød. Nedenfor kan du se de services, som vi tilbyder hos Cecils autoværksted i Nordsjælland:

Prisen på et serviceeftersyn afhænger af eftersynets størrelse. Du finder de forskellige priser her! Cecils autoværksted er dit lokale autoværksted nær Hillerød, og vi ligger i tæt afstand fra både Virum, Birkerød, Helsingør, Frederikssund, Holte, Fredensborg, Frederiksværk, Allerød og Birkerød.